HELSINKI, Konala: Nosework Jatko 1 – Kurssi, Torstaisin 08.08.2019, Klo. 18.00, 12krt (PIENRYHMÄ), TÄYNNÄ!

KURSSIN SISÄLTÖ:

Nosework jatko1 pidennetylle kurssille voit tulla koiran kanssa joka on käynyt alkeiskurssin tai myös lyhyen jatkokurssin (jatkokurssi ei pakollinen). Harjoituksia tehdään koirakko kerrallaan (koirat ovat samassa tilassa) kyseisen koirakon tason mukaisesti. Kurssille tullakseen koiran tulisi osata etsiä ja löytää nose work 1-luokan eukalyptus haju (sama haju kuin alkeiskurssilla). KOiran ei tarvitse osata ilmaista löytöään, mutta tämä helpottaa tulevia harjoituksia.

Jatko 1- kurssilla käydään koirien tason ja edistymisen mukaan:
– Sisätila etsintää monipuolisesti
– Laatikko etsintää
– Sään salliessa myös ulkotila,- ja ajoneuvoetsintää (omilla autoilla/sovitusti kouluttajan autolla)
– Parannetaan itse ilmaisua

Otathan tunneille oman naksuttimen mukaan!
Hinta sisältää 1 hajupullon (pipetillinen 10ml) sekä 25kpl leikattuja huopatassutarroja.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 12 koulutuskertaa

Torstaisin  klo  18.00 – 18.45

08.08, 15.08, 22.08, 29.08, 05.09, 12.09, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10.2019

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).