Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: AgiDance Ohjaajakoulutus, Lauantaisin 10.08.2019 klo 14-19, 3krt.

10. elokuun.14:00 - 19:00

300€

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

AgiDance Ohjaajakoulutukseen voi osallistua henkilö, joka haluaa alkaa kouluttamaan AgiDance lajia joko itsenäisesti tai yrityksessä (esim. koirakoulu). Koulutuksessa henkilö oppii mitä AgiDance on, miten AgiDancea koulutetaan ja mikä on koulutuksien tavoitteena sekä luomaan myös itse koreografioita esteiden, temppujen ja musiikin ympärille.

Lajissa on 3 tasoa: helppo, haastava ja vaikea. Tasojen noustessa myös siirtymät, musiikin merkitys, liikkeiden vaikeus yksinään ja niiden yhdistelmät vaikeutuvat. Koulutuksessa henkilö myös kouluttaa omaa koiraansa lajin pariin sekä videokuvaa tekemänsä koreografian mikä katsotaan koulutuksessa yhdessä ryhmän kanssa. Viimeisellä kerralla myös henkilö kouluttaa vieraita koirakoita lajin pariin.

Koulutukseen hakevalla henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta koirakoiden kouluttamisesta, koska tämä koulutus perustuu AgiDancen ympärille eikä siis sisällä perusteoriaa itse koiran ja koirakoiden kouluttamisesta.

Suotavaa olisi myös, että hakevalla kouluttajalla olisi ennestään vähän kokemusta agilitystä sekä temppujen koulutuksesta tai koiratanssista.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin klo  14.00 – 19.45

10.08, 31.08, 21.09.2019

 

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10. elokuun
Aika:
14:00 - 19:00
Hinta:
300€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

AgiDance ohjaajakoulutus, La 10.08.2019 klo 14.00, 3krt. (5h per kerta), Helsinki, Konala, Ruosilantie 10, lämmin halli300.00Maksu per henkilö / max. 8 henkilöä Lippuja jäljellä:8