HELSINKI, Konala: AgiDance® Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 21.10.2019, Klo. 18.00, 6krt, EI TOTEUDU!

KURSSIN SISÄLTÖ:

Haluatko harrastaa agilityä sekä koiratanssia, mutta aikasi ei riitä molempiin kunnolla tai oletko joutunut luopumaan agilitystä koirasi terveyden vuoksi? Tämä uutuuslaji soveltuu pennusta vaariin, koska liikkeitä sekä esteiden korkeuksia voidaan muokata koirakon tarpeiden mukaan. Alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia temppuja, niiden yhdistelmiä sekä agilityn muutamia esteitä tulevaa koreografiaa silmällä pitäen. Viimeisellä kerralla olisi tarkoitus jokaisen koirakon tehdä yksitellen annetuista vaihtoehdoista valitsemansa koreografia musiikin kanssa alusta loppuun. Koreografian taso on helppo.

Kurssille voit osallistua niin pennun kuin vanhemmankin koirasi kanssa. Kurssille ei voi osallistua koiran kanssa joka ei ole hallinnassa myös vapaana (muut koirakot odottavat aidan takana) tai reagoi jatkuvasti haukkumalla muihin koiriin tai ihmisiin. Koiran ei tarvitse osata esteitä tai temppuja etukäteen kurssille tullessaan.

Kurssille voi tulla myös koirakko, joka osaa jo putken, hypyn ja ovat tehneet jo useita temppuja. Osaavemmilla koirakoilla perehdytään tutuissa tempuissa ohjauksien häivytykseen, liikkeestä toiseen siirtymiseen saumattomasti sekä esteille irtoamiseen. Alkeiskurssin kerroilla aloitamme myös vaikeampien temppujen opetuksen – niitä tarvitaan jatkokursseilla.

HUOM! Mikäli itsesi tai koirasi terveyteen liittyen on rajoitteita, kerrothan ilmoittautumisen kommenttikenttään asiasta, jotta kouluttaja tietää varautua.

 

 

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 6 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo  18.00 – 18.45

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11.2019

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.