Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 1 – Kurssi, Sunnuntaisin 10.02.2019, klo. 14.00, 4krt

10. helmikuun.14:00 - 14:45

90€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Jatko 1-kurssille voi ilmoittautua, mikäli koira osaa hypyt ja putket tai on käynyt agilityn alkeiskurssin meillä. Kurssilla lähdetään yhdistämään esteitä niin, että koira oppii tekemään enemmän esteitä peräkkäin ennen kuin saa tehtävästä palkan.

Hyppyjä ja putkia yhdistellään lyhyiksi (2-5 esteen) sarjoiksi jaharjoitellaan sujuvuutta sekä koiran että ohjaajan liikkeessä. Muita esteitä koirakko pääse harjoittelemaan yksitellen, jotta koira oppii suorittamaan ne varmuudella.

Tällä kurssilla koiralle opetetaan myös lisää agilityn esteitä. Muut esteet ovat mm. kontaktiesteet, kepit, muuri ja rengas. Esteitä harjoitellaan yksi kerrallaan ja opetetaan koira suorittamaan esteet turvallisesti ja oikein.

Tämän kurssin jälkeen koirakko voi jatkaa Agilityn Jatko-2 kurssille, jossa tutustutaan erilaisiin sivunvaihtoihin, eli ohjauksiin.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Sunnuntaisin  klo  14.00 – 14.45

10.02, 17.02, 24.02, 03.03.2019, HUOM! Viimeinen kurssikerta 3.3 tokotilassa!

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.). Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10. helmikuun
Aika:
14:00 - 14:45
Hinta:
90€

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi