HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 2 – Kurssi, Lauantaisin 13.07.2019, Klo. 12.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

KURSSIN SISÄLTÖ:

Agilityn Jatko 2-kurssille voi ilmoittautua koirakko, joka osaa tehdä 2-5 esteen ratoja hypyillä ja putkilla ongelmitta.  Tämän kurssin aikana perehdytään erilaisiin ohjauksiin, eli siihen miten saadaan koira ohjaajan yhdeltä puolelta toiselle. Ohjauksia tulee tehdä niin että koira hyvissä ajoissa tietää minkä esteen seuraavaksi suorittaa ja niin, ettei ohjaaja ja koira törmää radalla.

Ohjauksia mitä käydään läpi, ovat valssi, edestä leikkaus ja takaa leikkaus. Ohjauksia tehdään lyhyillä estesarjoilla hypyillä ja putkilla. Ohjauksien ohella harjoitellaan myös muita agility esteitä, kuten esimerkiksi kontaktiesteitä.

Jatko 2-kurssin jälkeen, koirakko voi jatkaa Agilityn Jatko 3-kurssille, missä harjoitellaan vaikeimpia ohjauksia.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Lauantaisin  klo  12.00 – 12.45

13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08, 31.08

HUOM! 20.7 ja 27.7 tunnit tokotilassa!

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).