Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 3 – Kurssi, Lauantaisin 22.12.2018, klo. 11.00, 4krt

22. joulukuun.11:00 - 11:45

90€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tälle kurssille voi ilmoittautua koirakko, joka osaa tehdä lyhyitä 3-5 esteen ratoja hypyillä ja putkilla ja ovat harjoitelleet perusohjauksia. Jatko 3-kurssilla harjoitellaan uusia ohjauksia lyhyillä radoilla. Nämä ohjaukset ovat mm. välistäveto ja sylivalssi.
Ohjauksien ohella harjoitellaan myös muita esteitä agilityssä, kuten esimerkiksi kepit.

Jatko 3-kurssin tarkoitus on antaa koirakolle taitoja erilaisissa ohjauksissa ja valmistaa koirakkoa pidempien ja haastavempien ratojen suorittamiseen.

Tämän kurssin jälkeen koirakko voi jatkaa Agilityn Jatko 4-kurssille, missä radat pitenevät ja koirakko pääsee tekemään enemmän ohjauksia samassa radassa.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Lauantaisin  klo  11.00 – 11.45

22.12, 05.01, 19.01, 02.02 ( Treenit joka toinen viikko!)

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.). Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22. joulukuun
Aika:
11:00 - 11:45
Hinta:
90€

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

Agility Jatko3-kurssi,22.12.18,klo.11.00,4krt (joka toinen viikko), Helsinki Konala, Lämmin halli90.00Hinta per koirakko / Kurssin koko max. 5 Lippuja jäljellä:5