Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Teematunti – Valssi, Tiistaina 22.01.2019, klo. 17.00, 1krt

22. tammikuun.17:00 - 17:45

25€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Teemana ohjaukset – Agility lajina vaati sekä koiralta että ohjaajalta hyvää kordinaatioita. Ohjaajalle eri ohjaukset voi olla kompastuskivi, missä oma kordinaatio voi olla hukassa. Ohjauksen aikana ohjaaja täytyy olla tietyssä paikassa esteiden suhteen, käyttää omaa kehoa käskynä koiralle tulevasta ohjauksesta ja myös ohjauksesta riippuen liikkua oikeaan suntaan.

Mikäli valssi ohjaus on sinulle haastava, oli se kyseessä valssin ajoituksesta tai miten on parasta liikkua valssin aikana, tämä teematunti on sinulle! Tunnin aikana harjoitellaan valssi-ohjausta ja parannetaan näin ollen koiran mahdollisuuksia tehdä rata virheettömästi. Oikein, oikeaan aikaan ja paikkaan tehty ohjaus on todella tärkeä, sillä se kertoo koiralle tarkalleen miten sen kuuluu suorittaa rataa. Kun koira tietää mikä on seuravaa este, voidaan olla varmoja siitä että koira tekee radan virheettömästi, nopeasti ja kehoaan säästämällä.

Tämä tunti sopii hyvin kaikille koirakoille, jotka ovat tehneet vähintään 3 esteen sarjoja hypyillä ja putkeilla sujuvasti.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistaina  klo  17.00 – 17.45

22.01.2019

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22. tammikuun
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
25€

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi