Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Arkitaitoa treeni: Luoksetulo, Torstaina 12.07.2018 klo 19.00, 1krt.

12.7.2018.19:00 - 19:45

15€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Arkitaitoa treeni aiheena luoksetulo. Tunti sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille, joilla häiriössä luoksetulo on haastavaa. Koira ei saa olla aggressiivinen muille koirille tai ihmisille. Tunnin tavoitteena on häiriöitä hyödyntäen (kurssikaverit ja taitavemmille muut häiriöt) vahvistaa varmaa nopeaa luoksetuloa kutsun kuuluessa.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Torstai   klo  19.00 – 19.45

12.07.2018

 

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.7.2018
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
15€

Järjestäjä

Kouluttajana Janika

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi