Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: Käsittely Haltuun – Kurssi, Lauantaisin 26.10.2019, Klo. 13.00, 3krt (PIENRYHMÄ)

26. lokakuun.13:00 - 13:45

85€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tämä erikoiskurssi on tarkoitettu koirille ja ohjaajille, jotka haluavat panostaa enemmän koiran osaamiseen käsittelytilanteessa niin arjessa kuin näyttelyissäkin. Miltä kuulostaisi kaveri joka itse laittaisi leukansa kädelle ja antaisi nätisti katsoa hampaat? Koskeminen olisi enemmänkin palkinto kuin epämieluisa tilanne? Kurssilla koiran ohjaaja itse tekee harjoituksia koiransa kanssa, kouluttaja käsittelee koirat vasta kurssin loppupuolella, jotta halutut käytökset on saatu hyvin toimimaan ja käsittelytilanne on koiralle enemmänkin palkinto kuin rankaisu.

Kurssi sopii hyvin koirille, jotka ovat liian innokkaita käsittelytilanteessa tai käsittelytilanne on koiralle ahdistava ja epämieluisa.

Ryhmä on 4 koiran pienryhmä, jotta aikaa jää enemmän jokaiselle koirakolle ja näin taataan tehokkaampi treenaaminen. Sopii myös pennuille, joille halutaan opettaa käsittely mukavaksi heti alusta alkaen. Ryhmä sopii kaikenkokoisille ja ikäisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään entuudestaan kurssille tullessaan.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin klo  13.00 – 13.45

26.10, (ei tuntia 02.11), 09.11, 16.11.2019

 

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26. lokakuun
Aika:
13:00 - 13:45
Hinta:
85€

Järjestäjä

Kouluttajana Anne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

HELSINKI, Konala: Käsittely Haltuun - Kurssi, Lauantaisin 26.10.2019, Klo. 13.00, 3krt (PIENRYHMÄ), ei tuntia 2.11!85.00Hinta per koirakko / Kurssin koko max. 4 Lippuja jäljellä:4