Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: Lapsi & Koira – Kurssi, Lauantaisin 26.10.2019, Klo. 15.00, 3krt (PIENRYHMÄ)

26. lokakuun.15:00 - 15:45

85€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tällä kurssilla opetellaan arjessa tärkeitä taitoja sekä tehdään hauskoja temppuja aktivointimielessä. Tuntien tavoitteena on parantaa lapsen ja koiran yhteistyötä ja että molemmille yhdessä tekeminen olisi hauskaa sekä hyödyllistä.

Sopii noin 6-12 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen tulisi kyetä pitämään koira hallinnassa (pystyy pitämään hihnasta kiinni ilman että koira pääsee muiden koirien luokse). Lapsen vanhemman suositellaan olevan mukana tunneilla ja tarvittaessa auttamaan lapsensa harjoituksissa. Kurssille osallistuvalle koiralle ei ole ikä- tai osaamisvaatimuksia.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin klo  15.00 – 15.45

26.10, (ei tuntia 02.11), 09.11, 16.11.2019

 

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26. lokakuun
Aika:
15:00 - 15:45
Hinta:
85€

Järjestäjä

Kouluttajana Anne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

HELSINKI, Konala: Lapsi & Koira - Kurssi, Lauantaisin 26.10.2019, Klo. 15.00, 3krt (PIENRYHMÄ), ei tuntia 2.11!85.00Hinta per koirakko / Kurssin koko max. 4 Lippuja jäljellä:4