Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: NOSE WORK- KOULUTUSPÄIVÄ, (Ilman koiraa), Sunnuntai 30.06.2019 klo 10-16, 1krt.

30. kesäkuun.10:00 - 16:00

30€

Tämä on kuunteluoppilas paikka koulutukseen. Osallistuja ei ota koiraa mukaan ollenkaan, vaan osallistuu päivään ilman koiraa. Maksu per henkilö

 

Elli Kinnusen noseworkkoulutuspäivä 30.6. 

Elli Kinnunen tulee kouluttamaan noseworkia 30.6. Koirakoulu Taitoa Tassuihin. Elli on pitkän linjan noseworkharrastaja, joka aktiivisesti treenaa ja kilpailee koiriensa kanssa, sekä toimii lajin tuomarina. Elli toimii valmentajana Koirakeskus Haukkuvaaralla Jyväskylässä, viettäen ison osan viikkotunneistaan valmennusryhmätasoisten noseworkryhmien kouluttajana.

Koulutuspäivä sopii kaikille koirille, joilla on kokemusta eukalyptuksen etsimisestä. Koulutuspäivän aikana käydään läpi mahdollisia harjoittelun ongelmakohtia sekä luodaan valmiuksia 1. -ja 2.luokan kokeisiin osallistumiseen.

Koirakkopaikkoja on 10, jonka lisäksi tapahtumaan otetaan myös kuunteluoppilaita.

Aikataulu:

Klo 10-11.30 Luento
11.30 – 16.00 Harjoitukset

Koulutuspäivän aikana pidetään lyhyitä kahvi -ja ruokataukoja, varaathan omat eväät mukaan! Tapahtumapaikalla on kahvitarjoilu.

Huomioithan että koirien tulee odottaa joko hiljaa häkissä koulutuspaikalla luennon ja muiden harjoitusten ajan, tai sille on varattava mahdollisuus odottaa autossa mieluiten jopa eri henkilön kanssa (varsinkin jos kuuma ettei voi autossa pitää).

 

 

 

 

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KOULUTUSPÄIVÄT:

Sunnuntaina klo  10.00 – 16.00

30.06.2019

 

 

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30. kesäkuun
Aika:
10:00 - 16:00
Hinta:
30€

Järjestäjä

Vieraileva kouluttaja Elli Kinnunen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi