Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Nose work Jatkokurssi, Maanantaisin 18.03.2019, klo. 17.00, 8krt

18. maaliskuun.17:00 - 17:45

210€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Olet käynyt Nose Work alkeiskurssin ja haluat jatkaa tämän lajin parissa. Tällä kurssilla harjoittelemme 1 luokan eukalyptuksen hajun kanssa laatikkoetsinnässä, sisätilaetsinnässä, hajulaudalla erottelua ja sään salliessa aloitamme myös ulkoetsinnän sekä edistymisen mukaan mahdollisesti myös ajoneuvoetsinnän (koirakoiden omia autoja käyttäen).

Kurssille ei ikärajaa. Ryhmän max. koko 4 koiraa ja harjoitukset tehdään koira kerrallaan. Koirat ovat kuitenkin samassa koulutustilassa tunnin aikana.

Mikäli laji kiinnostaa ja olet jo käynyt alkeiskurssin, mutta alkeiskurssilla koiralle harjoitukset olivat vaikeita, suosittelemme alkeiskurssin uudelleen käymistä ennen jatkokurssille osallistumista. Näin koira saa enemmän irti koulutuksesta ja vahvistetta helpommissa harjoituksissa.

HUOM!

Hinta sisältää 2kpl  10ml hajupulloa koirakkoa kohden sekä 25kpl leikattuja huopatassu tarroja, jotta harjoittelu kotona on mahdollista.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo  17.00 – 17.45

18.03, 25.03, 01.04, 08.04, 15.04, 22.04, 29.04, 06.05.2019

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18. maaliskuun
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
210€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi