Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Pentujen Superkurssi, Maanantaisin 06.05.2019, Klo. 16.00, 8krt

6. toukokuun.16:00 - 16:45

150€

HUOM! HALVEMPI HINTA JOHTUEN KELLONAJASTA (OVH. 180€)

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Pentujen Superkurssilla jatketaan tottelevaisuuden parissa monipuolisilla harjoituksilla, parannetaan häiriössä työskentelyä sekä tutustutaan myös eri lajeihin: Nose work, rally-toko, Agidance,  näyttelyitä tai hoitotoimenpiteitä varten paikalla seisomista ja käsittelyä, erilaisten kohteiden kanssa työskentelyä (kosketuskeppi, kosketusalusta), aivojumppaa shaping tekniikalla (koira joutuu itse
ajattelemaan) sekä erilaisia temppuja, jotka tukevat takaosan käyttöä sekä tasapainon kehittymistä.

 

Kurssi sopii hyvin minkä tahansa pentukurssin jatkoksi. Kurssin ikäraja 3kk-1,5v.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo  16.00 – 16.45

06.05, 13.05, 20.05, 27.05, 03.06, 10.06, 17.06, 24.06.2019

HUOM! Kurssi on alkanut 29.4, mutta kurssilla on 2 koiraa, joten kurssille otetaan lisää koiria. Ensimmäisen kerran asiat kerrataan uudelleen, joten uusi oppilas ei jää mistään paitsi 🙂

 

 

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6. toukokuun
Aika:
16:00 - 16:45
Hinta:
150€

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni