Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Tutustumiskurssi, Maanantaisin 16.07.2018 klo 20.00, 2krt. EI TOTEUDU!

16.7.2018.20:00 - 20:45

45€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rally-toko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rally-tokossa on rata missä on kylttejä. Siirrytään kyltti kerrallaan aina seuraavalle kyltille, kyltissä lukee mitä sinä kohdassa pitää tehdä. Rally-tokossa koiraa nimenomaan pitää kehua suorituksen aikana!

Alokasluokka lyhyesti kerrottuna koostuu: Erilaisista käännöksistä seuraamisessa, sivuaskelista, pyörimisistä, pujottelusta, paikallaoloa istuen ja maaten, eteen istumista jne. Rally-tokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

Tällä tutustumiskurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeitä. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille.

Ryhmän koko max. 6 koiraa.

 

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Sisäkengät oltava hallissa. Eteisessä muutamia lainakenkiä saatavilla. Ulkokengät jätetään hallin eteiseen.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo  20.00 – 20.45

16.07, 23.07.2018

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.7.2018
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
45€

Järjestäjä

Kouluttajana Janika

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi