Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: Rallytoko Ratatreeni ALO – Tunti, Keskiviikkona 04.09.2019, Klo. 16.00, 1krt

4. syyskuun.16:00 - 16:45

15€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Kisat tulossa ja vielä tarvittaisiin ratatreeniä? Vai suunnitteletteko vasta kisoihin menoa?

Tällä ratatreeni tunnilla tehdään noin 10 kyltin Rallytokon ALO-luokan rata. Tunnille tullakseen tulisi alokasluokan harjoitukset olla hallussa, tunnilla ei ole yksittäisten kylttien opetusta vaan keskitymme täysin ratasuoritukseen. Teemme ensiksi osasuorituksia radasta ja lopuksi koko pätkän, hieman riippuen myös osallistujien tasoista. Voit toivoa radalla olevia kylttejä kirjoittamalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä kommentti-kenttään maininnan.

Koiran tulisi myös pystyä olemaan rauhassa samassa tilassa muiden  koirien kanssa. Omaa ratavuoroa odotetaan aina tilan reunustalla.
KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 kerta

Keskiviikkona klo. 16 – 16.45, tokotila

04.09.2019

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4. syyskuun
Aika:
16:00 - 16:45
Hinta:
15€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

HELSINKI, Konala: Rallytoko Ratatreeni ALO - Tunti, Keskiviikkona 04.09.2019, Klo. 16.00, 1krt15.00Hinta per koirakko / Tunnin koko max. 4 Lippuja jäljellä:4