HELSINKI, Konala: Touhottajien Agility Jatko 1 – Kurssi, Tiistaisin 03.12.2019, Klo. 19.00, 3krt (PIENRYHMÄ), TÄYNNÄ!

KURSSIN SISÄLTÖ:

Olet käynyt agilityn alkeiskurssin, mutta koiran keskittyminen harjoituksiin mietityttää uskaltaako mennä jatkokurssille. Tämä kurssi on tarkoitettu koirille, joilla luvan odottaminen esteelle lähtemiseen on vielä hakusessa, esteelle mennään täysiä, mutta usein esteen ohi. Tällä erikoisjatkokurssilla perehdymme kahteen asiaan: Lähdössä odottamiseen sekä suoritukseen keskittymiseen.

Kurssilla tehdään koirien tason ja edistymisen mukaan yksittäisillä esteillä harjoituksia lisäten yksitellen esteitä koiran keskittymisen kehittyessä.

Ryhmä on 3 koiran pienryhmä eli aikaa jää runsaasti jokaisen koirakon yllä mainittujen ongelmakohtien työstämiseen. Koiran tulisi kuitenkin olla omistajansa hallinnassa myös vapaana.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Tiistaisin  klo  19.00 – 19.45

03.12, 10.12, 17.12.2019

Miniryhmä, max. 3 koiraa!

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).