Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-tokon luento: SÄÄNNÖT JA ARVOSTELU (ALO-MES) + koirapaikka klo 14.00, Sunnuntaina 06.08.2017 klo 10.00, 1krt. EI TOTEUDU

25.00€

LUENNON SISÄLTÖ:

Rally-Toko luento

Luennolla keskitytään käymään läpi kaikkien luokkien yleiset suoritusohjeet ja arvosteluperiaatteet. Joka luokasta on valittu muutama tehtävä (joissa kilpailuissa sattuu usein -10p tai hylkääviä virheitä) ja näistä esimerkin omaisesti käymme läpi oikean suoritustavan.

Kertaamme milloin kannattaa uusia ja miten uusit oikein sääntöjen mukaan erilaiset virheet ja kyltti tehtävät.

Luento kestää 2,5h ja luennon lomassa on mahdollisuus kysyä epäselvät sääntöasiat tai oikea tapa suorittaa joku tietty kyltti.

 

 

Luennon pitää rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Luento sopii kaiken tasoisille rally-tokon harrastajille, joita kiinnostaa kisaaminen.

Luennon tavoitteena on selventää sääntöjä ja mikä on tehtävien oikea suoritus. Samalla parantaa kilpailuvalmiutta auttamalla ymmärtämään millaiset virheet kannattaa ja voi uusia.

Luennolle ei koiria mukaan!

 

TREENIT KOIRAN KANSSA LUENNON JÄLKEEN:

Tämä ilmoittautuminen on käytännön treeneihin klo 14.00 – 14.55.

Luennon jälkeen tulee taukoa kunnes ryhmäsi aloittaa klo 14.00.

Koulutus kestää yhteensä 55min ja on jaettu jokaiselle koirakolle tasaisesti. Koirakot pääsevät Riikan opastuksella harjoittelemaan  omia ongelmakohtiaan (max. 2 harjoiteltavaa asiaa!) haluamansa luokan tehtävässä/tehtävissä.

HUOM! Ilmoita haluamasi harjoiteltavat asiat ilmoittautumisen yhteydessä jotta kouluttaja osaa hieman varautua treenattaviin koirakoihin!

 

 

LUENTOPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

LUENTOPÄIVÄ:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Sunnuntaina  klo 10.00 – 12.30

Koulutustunti:  klo 14.00 – 14.55

06.08.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.8.2017
Aika:
10:00 - 12:30
Hinta:
25.00€

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available