Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: AgiDance®  Tutustumiskurssi, Keskiviikkoisin 13.06.2018 klo 17.00, 3krt.

70.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

AgiDance®  Tutustumiskurssilla harjoitellaan helppoja temppuja yhdistettynä hyppyyn sekä musiikkiin. Harjoiteltavat temput yhdistetään toisiinsa ja esteeseen, jotta lajia pääsee kokeilemaan kunnolla. Kurssi on lyhyt, joten kurssilla ei ole musiikkia tai varsinaista koreografiaa liikkeissä.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, mutta koiran olisi oltava omistajansa hallinnassa myös vapaana sisätiloissa. Kurssi ei sovi koirille, jotka haukkuvat toisille koirille.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin   klo  17.00 – 17.45

13.06, 20.06, 27.06.2018

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.6.2018
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
70.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available