Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arkitaidot Haltuun – LIVETUNTI, Perjantaina 29.01.2021, Klo. 15.00, 1krt, ILMAINEN KOKEILU!

29. tammikuu.15:00 - 16:00

Free

ARKITAIDOT HALTUUN- LIVETUNTI

Tässä LIVE- koulutuksessa harjoittelemme paljon erilaisia arkeen liittyviä tärkeitä asioita. Tunti sopii sekä pennuille että aikuisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään osallistuakseen, mutta osaamisesta ei myöskään ole haittaa, koska kouluttaja ohjeistaa myös haastavampaa versiota, jos osallistujilla on jo perustaidot hallussa kyseisessä harjoituksessa.

 

Miten Livekoulutus toimii?

Asutko kaukana toimipaikoistamme tai koronan vuoksi et pysty tunneille/kursseille osallistumaan, mutta oppimisen jano olisi kova? Nyt pystymme tarjoamaan asuinpaikasta riippumatta LIVE koulutuksia! Toisin sanoen olet kurssilla, mutta et paikan päällä, vaan omassa kodissasi ja yhteydessä tuntiin netin kautta. Kouluttaja on reaaliajassa paikalla Live lähetyksen ajan. Lähetyksen kesto on tunti. Kouluttaja näyttää oman koiransa kanssa ja selittää tarkasti, miten harjoitus tulisi tehdä.

Lähetykseen osallistuaksesi tarvitset facebook tilin. Tarkemmat ohjeet Livekoulutukseen osallistumiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Tervetuloa oppimaan uutta & pitämään hauskaa koirasi kanssa!

Mikäli et ehdi osallistua livekoulutukseen ilmoitettuna aikana, niin tämä ei haittaa, koska livelähetys nauhoitetaan ja on ryhmässä näkyvissä vielä 30 päivän ajan lähetyksestä eli voit katsoa lähetyksen juuri kuin sinulle sopii! 😊

 

 

TARVIKKEET LIVE KURSSILLE:

Tarvitset koulutuksissa seuraavia asioita, varmista, että ne löytyvät nopeasti kun osallistut live lähetyksiin:

  • Muutama koiralle erityisen kiinnostava lelu/tavara tai luu luopumis,- ja  irtikäskyn harjoituksiin
  • Viltti tai peti mitä on helppo kuljettaa jos haluat käytöksen siirtää esimerkiksi tulevaisuudessa treeneipaikkoihin eli rauhoittumisalustan harjoituksiin alusta
  • Jokin lautanen tai kuppi luvan odottaminen harjoitukseen
  • Mieluummin liikaa kuin liian vähän erityisen maistuvia herkkuja valmiiksi pilkottuina, paljon erilaisia

 

 

LIVE LÄHETYKSIEN PÄIVÄMÄÄRÄT JA KELLONAIKA:

Perjantai 29.01.2021
klo 15.00-16.00

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29. tammikuu
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Free

Järjestäjä

Kouluttajana Jasmin

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available