Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ESPOO: Kokeile TOKOA- lyhytkurssi, Tiistaisin 14.06.2016, klo. 18.00, 2krt, EI TOTEUDU!

Vapaa pääsy

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kurssilla tutustutaan tottelevaisuuskoulutuksen eli TOKOn Alokasluokan suorituksiin ja liikkeisiin.

Tällä kokeilukurssilla harjoittelemme mm. perusasentoa, katsekontaktia ja sen liittämistä esim. perusasentoon, seuraamisen alkeita, seuraamisesta suoraan maahanmeno (liikkeestä maahan), kaukokäskyjen alkeita (istu-maahan), paikallaolon alkeita ja luoksetulon alkeita.

Harjoitukset pyritään suunnittelemaan jokaiselle koirakolle sopiviksi, mukaan voi siis tulla vaikka olisikin jo hieman kokemusta lajista.

Kurssille ei ole ikärajoitusta, mutta koiran olisi hyvä osata istua ja mennä maahan.

 

 

KURSSIPAIKKA:

SILKKINIITTY, TAPIOLA, ulkokurssi 

Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo. Tapaamispaikkana on Aarnivalkean koulun vasemmassa sivussa oleva hiekkatien varrella olevat  pitkät puupenkit ja sen viereinen nurmikkoalue, autopaikkoja paikassa on vähän. Auton voi jättää Aarnivalkean koulua vastapäätä tien toisella puolella oleville 24h parkkipaikalle, jossa on iso rivi erilaisia roskiksia.
Koulutuspaikka on aarnivalkeantie 9 osoitteella olevan koulun vieressä oleva nurmikko minkä tunnistaa helposti pitkistä puupenkeistä ja suuresta puusta. Koulutus aluetta reunustaa myös pitkä pensasaita. Mikäli tulee osoitteen mukaan autotieltä hiekkatietä pitkin niin koulu on oikealla puolella ja koulutusalue tulee vasemmalle puolelle.

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Tiistaisin klo. 18.00-18.45

14.6, 21.6.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.6.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Espoo, Tapiola, ulkokurssi
aarnivalkeantie 9
Espoo, 02100
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available