Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ESPOO, Tapiola: Dogbic® – Kokeilutunti, Tiistai 21.06.2016, klo. 19.00, 1krt

15.00€

TUNTIKUVAUS:

Dogbic® on uusi suomalainen liikuntamuoto, jossa pääpaino on erilaisissa lihaskunto-harjoituksissa johon otetaan koira HAUskasti mukaan!

Tunnit on rakennettu niin, että laji kehittää sekä fyysisiä ominaisuuksia (voima, nopeus, kestävyys, liikkuvuus) että taito-ominaisuuksia (mm. tasapaino ja ketteryys). Tunneilla  myös koiran ja ihmisen yhteistyö sekä luottamus vahvistuvat.

Ennen kaikkea Dogbic® on HAUskaa!

 

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jatkuu varsinaiseen lihaskunto-osioon ja päättyy loppuvenyttelyyn (niin koiran kuin ihmisen).

Tunnille osallistuvan koiran tulisi osata istua, mennä maahan sekä olla hallinnassa muiden koirien läheisyydessä.  Tunnin kesto on 50min.

Koiralle tulisi ottaa mukaan tavallinen hihna ja panta/valjaat, palkkioksi mieluisia herkkuja ja vettä. Ohjaajalle (koiran mukana saa tulla kaksi ohjaajaa!)  liikuntaan sopivat vaatteet, jumppa-alusta ja vettä, sekä tietenkin iloinen mieli!

Dogbic® on vuonna 2015 rekisteröity tavaramerkki ja koulutuksia saa pitää vain koulutetut Dogbic-ohjaajat. Lue lisää lajista sen omilta kotisivuilta www.dogbic.com

 

 

KURSSIPAIKKA:

SILKKINIITTY, TAPIOLA , ulkokurssi

Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo. Tapaamispaikkana on Aarnivalkean koulun vasemmassa sivussa oleva hiekkatien varrella olevat  pitkät puupenkit ja sen viereinen nurmikkoalue, autopaikkoja paikassa on vähän. Auton voi jättää Aarnivalkean koulua vastapäätä tien toisella puolella oleville 24h parkkipaikalle, jossa on iso rivi erilaisia roskiksia.
Koulutuspaikka on aarnivalkeantie 9 osoitteella olevan koulun vieressä oleva nurmikko minkä tunnistaa helposti pitkistä puupenkeistä ja suuresta puusta. Koulutus aluetta reunustaa myös pitkä pensasaita. Mikäli tulee osoitteen mukaan autotieltä hiekkatietä pitkin niin koulu on oikealla puolella ja koulutusalue tulee vasemmalle puolelle.

KURSSIPÄIVÄT:

1 koulutuskerta

Tiistai klo. 19-19.50

21.06.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.6.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
15.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Espoo, Tapiola, ulkokurssi
aarnivalkeantie 9
Espoo, 02100
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available