Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ESPOO, Tapiola: Tehokkuutta Ohituksiin- tunti, Tiistaina 24.05.2016 klo 19.00, 1krt. EI TOTEUDU!

Vapaa pääsy

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tunnin sisältö:

TUNNILLE EI SAA TULLA REMMISSÄ RÄYHÄÄVÄN TAI JATKUVASTI HAUKKUVAN KOIRAN KANSSA SUUREN KOIRAMÄÄRÄN VUOKSI.

Suurella koiramäärällä saamme hyvin tehtyä erilaisia monipuolisia ohitusharjoituksia. Koira ei saa olla remmiräyhä ja ohitusten tulisi jotenkin sujua jo, jotta niihin voidaan tämän tunnin avulla ottaa häiriöitä mukaan.

Ohituksiin saamme tehokkuutta vaihtamalla koko ajan ohituspareja / ryhmiä ja näin ollen koira ei ehdi tottumaan tunnilla oleviin koiriin samalla tavalla kuin muilla kursseilla missä koiramäärä on huomattavasti pienempi.

Tunnille ei ole ikärajoitusta. Maksimi koiramäärä on 15 koirakkoa. Suuren koiramäärän vuoksi ei tunnilla ole varsinaista yksilöllistä opetusta vaan kouluttaja jakaa määrää ja tehokkaasti saamme myös tauotettua koirakoita tekevän ryhmän aina vaihtuessa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

SILKKINIITTY, TAPIOLA, ulkokurssi

Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo. Tapaamispaikkana on Aarnivalkean koulun vasemmassa sivussa oleva hiekkatien varrella olevat  pitkät puupenkit ja sen viereinen nurmikkoalue, autopaikkoja paikassa on vähän. Auton voi jättää Aarnivalkean koulua vastapäätä tien toisella puolella oleville 24h parkkipaikalle, jossa on iso rivi erilaisia roskiksia.
Koulutuspaikka on aarnivalkeantie 9 osoitteella olevan koulun vieressä oleva nurmikko minkä tunnistaa helposti pitkistä puupenkeistä ja suuresta puusta. Koulutus aluetta reunustaa myös pitkä pensasaita. Mikäli tulee osoitteen mukaan autotieltä hiekkatietä pitkin niin koulu on oikealla puolella ja koulutusalue tulee vasemmalle puolelle.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta.

Tiistaina klo 19.00-19.45

24.05.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.5.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Espoo, Tapiola, ulkokurssi
aarnivalkeantie 9
Espoo, 02100
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available