Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ESPOO, Tapiola: Tehokkuutta paikallaoloon & Kontaktiin- tunti, Tiistaina 24.05.2016 klo 18.00, 1krt. EI TOTEUDU!!

Vapaa pääsy

KURSSIN SISÄLTÖ:

TUNNILLE TULEVA KOIRA EI SAA OLLA LIIAN HÄIRIÖHERKKÄ TOISISTA KOIRISTA JA PAIKALLAOLO JA KONTAKTI TULEE OLLA HALLUSSA.

Tunnin sisältö: Suurella koiramäärällä saamme hyvin tehostettua paikallaoloa vaihtelemalla paikallaolo koirakoita. Lisäksi samalla saamme tehostettua kontaktia häiriössä perusasennossa ja itse paikallaolossa. Tunnille otetaan maksimissaan 15 koirakkoa, jolloin saamme hyvin tehostettua aina uutta häiriötä ympärillä olevista koirakoista ja koira oppii normaalia suuremmassa häiriössä antamaan kontaktia ja pysymään paikoillaan. Tunnille tullakseen koiran tulisi osata paikkakäsky sekä sen tulisi jo osata antaa kontaktia (katsoo silmiin pyytämättä).

Suuren koiramäärän vuoksi ei tunnilla ole varsinaista yksilöllistä opetusta vaan kouluttaja jakaa määrää ja tehokkaasti saamme myös tauotettua koirakoita tekevän ryhmän aina vaihtuessa.

Tämä on hyvä jatko esimerkiksi tokon,- rallytokon, pentu teho- kurssin tai arki teho- kurssin jatkoksi. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta kontakti ja paikallaolo tulee olla hallussa. Tunnille ei ole ikärajaa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

SILKKINIITTY, TAPIOLA, ulkokurssi

Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo. Tapaamispaikkana on Aarnivalkean koulun vasemmassa sivussa oleva hiekkatien varrella olevat  pitkät puupenkit ja sen viereinen nurmikkoalue, autopaikkoja paikassa on vähän. Auton voi jättää Aarnivalkean koulua vastapäätä tien toisella puolella oleville 24h parkkipaikalle, jossa on iso rivi erilaisia roskiksia.
Koulutuspaikka on aarnivalkeantie 9 osoitteella olevan koulun vieressä oleva nurmikko minkä tunnistaa helposti pitkistä puupenkeistä ja suuresta puusta. Koulutus aluetta reunustaa myös pitkä pensasaita. Mikäli tulee osoitteen mukaan autotieltä hiekkatietä pitkin niin koulu on oikealla puolella ja koulutusalue tulee vasemmalle puolelle.

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta.

Tiistaina klo 18.00-18.45

24.05.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.5.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Espoo, Tapiola, ulkokurssi
aarnivalkeantie 9
Espoo, 02100
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available