Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HÄMEENLINNA, Keskusta: Tokon Alkeet- kurssi, Torstaisin 07.07.2016 klo 19.00, 3krt.

65.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

TÄMÄ EI OLE perustottelevaisuus kurssi! Perustottelevaisuutta haluaville on arkitaitoa tassuihin- kurssi!
Alokasluokka- kurssit sopivat kaiken ikäisille niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille.

Kurssille voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätäkseen tottelevaisuuskokeisiin (kisoihin). Tokon alkeet kurssilla treenataan seuraavia liikkeitä: sivulle tulo (perusasento), seuraaminen, takaosan käytön ja seuraamisen onnistuessa käännöksiä vasemmalle ja oikealle niin, että koira korostaa takaosansa käyttöä käännöksissä, seisominen, seisomisesta maahan meno ja näistä seuraamisen sujuessa jättäliikkeiden alkeita liikkeestä seisomaan jäänti ja liikkeestä maahan jäänti, paikallamakuu yksin ja ryhmässä.

Pyrimme tekemään harjoituksia vaihtelevia, yllätyksellisiä, kiinnostavia ja monipuolisia, eli harjoituksista tehdään erilaisia versioita, jotta liikkeen innokkuus säilyy ja koirakko jaksaa harjoitella innokkaasti samaa liikettä eri versioilla.
Koiran tulisi osata istua, mennä maahan ja pysyä paikoillaan kurssille tullessaan. Sopii hyvin jatkoksi pentukurssille tai arkitaitoa tassuihin- kurssille.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

Tampereentie 14, 13100 Hämeenlinna

Tampereentien ja Brahenkadun risteys, 13100 Hämeenlinna
Tapaamme tasatunnein kahvio café castello:n edessä olevalla parkkipaikalla. Tunnit pidetään kahvilan viereisellä nurmikolla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Torstaisin klo 19.00-19.45

07.07, 14.07, 21.07.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.7.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
65.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available