Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HÄMEENLINNA, Janakkalassa & keskustassa: Agilityn Alkeet- kurssi, Sunnuntaina 11.09.2016 klo 15.00, 3krt.

70.00€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli vuoden vanhoille koirille. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein ja perehdytään myös koiran ohjaamiseen kurssilla.

Agility on hauska ja vauhdikas laji, jossa omistajan ja koiran yhteispeli paranee ja koira oppii arvostamaan omistajaansa eri tavalla kun omistaja tarjoaa koiralleen hauskaa ja kivaa tekemistä yhdessä omistajansa kanssa.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, mutta koiran olisi oltava omistajansa hallinnassa myös vapaana sisätiloissa. Suositeltavaa on myös että seuraavat käskyt olisivat hyvin hallussa: Paikalla olo, luoksetulo.

HUOM!  Ensimmäinen koulutuskerta 11.9 ja kolmas tunti 25.9 ovat Janakkalassa hallissa ja TOINEN KURSSIKERTA on linnapuistossa Hämeenlinnan keskustassa ulkona. Ulkotunti kerralla tehdään paljon erilaisia harjoituksia mitä tarvitaan agilityssä ja hallitunneilla tutustutaan erilaisiin esteisiin.

 

 

KURSSIPAIKKA kerroilla  11.9 ja 25.9.2016:

OSOITE PAIKALLE:

hallin osa osoitteessa Rastikaari 8 (navigaattorit eivät löydä oikeaan paikkaan tällä osoitteella), TURENKI.

Navigaattoriin koordinaatit (joilla pääset jo näköetäisyydelle):

N60°55.353′

E024°33.489′

Ajo-ohje:
Moottoritien liittymästä 22 kohti Turenkia, kunnes näet opasteet Rastikankaan teollisuusalueelle ja LIDLin keskusvarastolle (vasemmalla puolella). Käänny opasteen suuntaan. Heti ensimmäisestä vasemmalle kääntyvästä risteyksestä käänny Rastikaari (matka Turengintien risteyksestä Rastikaaren risteykseen ehkä n. 200 m)

Aja Rastikaarta n. 700 m ja näet oikealla puolella erilaisia maansiirtokoneita ja korkean valkoisen valonheittäjätornin. Käänny sen hallin pihaan. Aja toiseksiviimeisen pikkuoven lähistölle (JANKK:n harjoitustilan ovi)

Autojen paikoitus sallittu JANKK:n harjoitustilan seinustalla ja vastapäisellä puolella. EI kuitenkaan konekatoksen (hallia vastapäätä) edessä !!! Kulku konekatokselle on oltava esteetön isolle kuljetuskalustolle, joka käyttää katosta huoltopisteenä!
Muitakaan kulkuväyliä (esim. ovien edustoja ei saa tukkia. Tarvittaessa käytetään Rastikaaren tien sivua ja hallin päädyssä olevaa aluetta (kulkuväylät huomioiden) apupaikoitustilana.

KURSSIPAIKKA:    TOISELLA KOULUTUSKERRALLA 18.9.2016

Tampereentie 14, 13100 Hämeenlinna

Tampereentien ja Brahenkadun risteys, 13100 Hämeenlinna
Tapaamme tasatunnein kahvio café castello:n edessä olevalla parkkipaikalla. Tunnit pidetään kahvilan viereisellä nurmikolla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Sunnuntai  klo. 15.00 – 15.45

11.09, 18.09, 25.09.2016

Kurssin koko max. 6 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.9.2016
Aika:
15:00 - 15:45
Hinta:
70.00€

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available