Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Herttoniemi: Ohitukset Kuntoon- kurssi, Tiistaisin 01.08.2017 klo 18.00, 2krt.

45.00€
KURSSIN SISÄLTÖ:

Vastaantulijoiden ohitustilanteet usein tuottavat vaikeuksia koiran kanssa. Koira joko innoissaan haluaa mennä tervehtimään vastaantulijaa häntäänsä hurjasti heiluttaen, tai sitten niskakarvat pystyssä nostaa metelin ja pyrkii ohitettavan luokse kielloista huolimatta.

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä. Kurssilla harjoitellaan ohituksia eri etäisyyksiltä ja eri tilanteissa, ja lisäksi käymme lävitse miksi koira räyhää hihnassa? Mikä on aiheuttanut tilanteen muodostumisen ja miten tilanteen voisi korjata? Kurssilla ei ole ikärajaa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

 

HELSINKI, HERTTONIEMI 


Sahaajankadun kenttä Starkkia vastapäätä (Starkin osoite Sahaajankatu 6)  tien toisella puolella koirapuiston takana oleva nurmikenttä. Kurssi on ulkokurssi Herttoniemessä.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Tiistaisin     klo 18.00 – 18.45

01.08, 08.08.2017

Kurssin koko max. 6 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.8.2017
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
45.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, Herttoniemi
Sahaajankatu 6
Helsinki, Helsinki 08800 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available