Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki, Herttoniemi: Dogbic® – Kokeilutunti, Torstai 23.06.2016 klo 20.00, 1krt.

15.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Dogbic® on uusi suomalainen liikuntamuoto, jossa pääpaino on erilaisissa lihaskunto-harjoituksissa johon otetaan koira HAUskasti mukaan!

Tunnit on rakennettu niin, että laji kehittää sekä fyysisiä ominaisuuksia (voima, nopeus, kestävyys, liikkuvuus) että taito-ominaisuuksia (mm. tasapaino ja ketteryys). Tunneilla  myös koiran ja ihmisen yhteistyö sekä luottamus vahvistuvat.

Ennen kaikkea Dogbic® on HAUskaa!

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jatkuu varsinaiseen lihaskunto-osioon ja päättyy loppuvenyttelyyn (niin koiran kuin ihmisen).

Tunnille osallistuvan koiran tulisi osata istua, mennä maahan sekä olla hallinnassa muiden koirien läheisyydessä.  Tunnin kesto on 60min.

Koiralle tulisi ottaa mukaan tavallinen hihna ja panta/valjaat, palkkioksi mieluisia herkkuja ja vettä. Ohjaajalle (koiran mukana saa tulla kaksi ohjaajaa!)  liikuntaan sopivat vaatteet, jumppa-alusta ja vettä, sekä tietenkin iloinen mieli!

Dogbic® on vuonna 2015 rekisteröity tavaramerkki ja koulutuksia saa pitää vain koulutetut Dogbic-ohjaajat. Lue lisää lajista sen omilta kotisivuilta www.dogbic.com

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

Herttoniemi, Helsinki:

Sahaajankadun kenttä Starkkia vastapäätä tien toisella puolella koirapuiston takana oleva nurmikenttä. Kurssi on ulkokurssi Herttoniemessä.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Torstai 23.06.2016 klo 20.00-20.45

23.06.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.6.2016
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
15.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, Herttoniemi
Sahaajankatu 6
Helsinki, Helsinki 08800 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available