Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Hertttoniemi: Tehokkuutta paikallaoloon & Kontaktiin- tunti, Torstaina 26.05.2016 klo 18.00, 1krt. EI TOTEUDU!

26.5.2016.18:00 - 18:45

12.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

TUNNILLE TULEVA KOIRA EI SAA OLLA LIIAN HÄIRIÖHERKKÄ TOISISTA KOIRISTA JA PAIKALLAOLO JA KONTAKTI TULEE OLLA HALLUSSA.

Tunnin sisältö: Suurella koiramäärällä saamme hyvin tehostettua paikallaoloa vaihtelemalla paikallaolo koirakoita. Lisäksi samalla saamme tehostettua kontaktia häiriössä perusasennossa ja itse paikallaolossa. Tunnille otetaan maksimissaan 15 koirakkoa, jolloin saamme hyvin tehostettua aina uutta häiriötä ympärillä olevista koirakoista ja koira oppii normaalia suuremmassa häiriössä antamaan kontaktia ja pysymään paikoillaan. Tunnille tullakseen koiran tulisi osata paikkakäsky sekä sen tulisi jo osata antaa kontaktia (katsoo silmiin pyytämättä).

Suuren koiramäärän vuoksi ei tunnilla ole varsinaista yksilöllistä opetusta vaan kouluttaja jakaa määrää ja tehokkaasti saamme myös tauotettua koirakoita tekevän ryhmän aina vaihtuessa.

Tämä on hyvä jatko esimerkiksi tokon,- rallytokon, pentu teho- kurssin tai arki teho- kurssin jatkoksi. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta kontakti ja paikallaolo tulee olla hallussa. Tunnille ei ole ikärajaa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Herttoniemi, Helsinki:

Sahaajankadun kenttä Starkkia vastapäätä tien toisella puolella koirapuiston takana oleva nurmikenttä. Kurssi on ulkokurssi Herttoniemessä.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta.

Torstaina klo 18.00-18.45

26.05.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.5.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
12.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, Herttoniemi
Sahaajankatu 6
Helsinki, Helsinki 08800 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available