Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: AgiDance®Jatko 1 – Kurssi, Maanantaisin 19.08.2019, Klo. 19.00, 12krt

19.8.2019.19:00 - 19:45

240€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Jatko 1- kurssilla vahvistetaan alkeiskurssilla opittuja temppuja, opetellaan taas uusia temppuja helppoja ja vaikeita. Jatkokurssille tullakseen koirakon tulisi osata paljon temppuja mitä alkeiskurssilla on tehty sekä suorittaa putken ja hypyn temppuihin yhdistettynä sekä erikseen.  Suosittelemme osaavemmillakin koirilla kuitenkin käymään alkeiskurssin ensin, koska suoraan jatkokurssille on vaikea osallistua suoraan.

HUOM! Mikäli itsesi tai koirasi terveyteen liittyen on rajoitteita, kerrothan ilmoittautumisen kommenttikenttään asiasta, jotta kouluttaja tietää varautua liikkeitä suunnitellessa.

 

 

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 12 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo  19.00 – 19.45

19.08, 26.08, 02.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10, 04.11.2019

 

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19.8.2019
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
240€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available