Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agility: Hiotaan Ohjauksia- kurssi, Lauantaisin 09.12.2017 klo 15.00, 2krt.

50.00€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Eikö koirasi oikein käänny radalla niin tiiviisti, kuin olisi tarve? Onko ohjaustekniikat hieman hukassa? Tällä lyhyellä tehokurssilla harjoitellaan muutamia ohjaustekniikoita mitkä auttavat sinua ja koiraasi suorittamaan radan tehokkaammin. Koiran tulisi olla käynyt vähintään agilityn Jatko 1- kurssin.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Lauantaisin  klo 15.00 – 15.45

09.12, 16.12.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.12.2017
Aika:
15:00 - 15:45
Hinta:
50.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available