Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agilitykoiran kehonhallinta- Tunti, Perjantai 03.02.2017, klo. 17.00, 1krt

3.2.2017.17:00 - 17:45

20.00€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Haluaa parantaa koiran suoritusta agilityssä ja sitä kautta nopeampia, tarkempia ja parempia suorituksia?

Kaikki mitä koira tekee radalla (hyppiminen, kiipeäminen,  kääntyminen) vaati koiralta hyvän kehonhallinnan.

Tällä Agilitykoiran kehonhallinta- tunnilla käydään läpi erilaisia harjoituksia jotka parantavat koiran kehonhalintaa. Tunnin harjoituksiin kuuluu mm. peruuttaminen, tassujen nostaminen ja erilaisia tasapainoiluharjoituksia.

 

Tunnille ei ole ikä- tai osaamisvaatimuksia, joten myös pennun kanssa voi osallistua.  Tunnille voi osallistua muidenkin kuin agilityä harrastavien koirien kanssa, joiden kanssa halutaan parantaa kehonhallintaa.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Perjantai klo. 17-17.45

03.02.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.2.2017
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available