Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Maanantai 08.05.2017, klo. 16.00, 4krt

85.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli vuoden vanhoille koirille. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä kuten mm. aitaeste, putki, pussi, muuri, pituus ja kepit. Perehdymme myös hieman koiran ohjaamiseen radalla, joten yksittäisten esteiden onnistuttua alamme hieman yhdistellä niitä.

Agility on hauska ja vauhdikas laji, jossa omistajan ja koiran yhteispeli paranee ja koira oppii arvostamaan omistajaansa eri tavalla kun omistaja tarjoaa koiralleen hauskaa ja kivaa tekemistä yhdessä omistajansa kanssa.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, mutta koiran olisi oltava omistajansa hallinnassa myös vapaana sisätiloissa. Suositeltavaa on myös että seuraavat käskyt olisivat hyvin hallussa: Paikalla olo, luoksetulo.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo 16.00 – 16.45

8.5, 15.5, 22.5, 29.5

Kurssin koko max. 4 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.5.2017
Aika:
16:00 - 16:45
Hinta:
85.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

Yksi henkilö osallistuu HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Maanantai 08.05.2017, klo. 16.00, 4krt

  • Nina-Erica Manninen Nemo 3v bordercollie terve

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Maanantai 08.05.2017, klo. 16.00, 4krt

Nina-Erica Manninen Nemo 3v bordercollie terve