Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: AGILITYN KOULUTUSPÄIVÄ – Radan lukutaito (KOIRAN KANSSA), Sunnuntai 30.07.2017 klo 12.00, 1krt.

25.00€

TÄMÄ ILMOITTAUTUMINEN ON KOIRAN KANSSA!

 

KOULUTUSPÄIVÄN SISÄLTÖ:

Agilityn koulutuspäivä

Agilityradan suorittaminen puhtaasti loppuun asti ei aina ole niin helppoa. Joskus hyvän ratasuorituksen voi pilata ohjaajan huono tai epäselvä ohjaus tai se, että koira suorittaa ihan väärän esteen jolloin kisatilanteessa se olisi ratasuorituksen hylkääminen. Suorituksen jälkeen ohjaaja voi huomata miksi tietty ohjaus ei ollut se paras vaihtoehto tai miksi koira lähti suorittamaan väärän esteen. Parempi olisi jos ohjaaja heti alusta asti pystyy lukemaan radan niin, että hän tietää mitkä ohjaukset sopivat ja missä koiran reittiä tarvitsee muokata niin että koira suorittaa oikean esteen.

Tällä koulutuspäivällä on tarkoitus harjoitella rataantutustumista ja radanlukutaitoa. Mitä paremmin ratasuoritukseen valmistautuu, sitä helpommin sitä on suorittaa. Koulutuspäivän luento osuudessa katsotaan mikä on koira reitti radalla, miten koiran näkökulmaa kanttaa huomioida rataantutustumisessa ja miten huonosti valittu ohjaus voi vaikuttaa negatiivisesti koiran suoritusreittiin.

Koulutuspäivän rataharjoittelu osuudessa ohjaaja pääsee tutustumaan rataan ja harjoittelemaan ratalukutaitonsa. Tämän jälkeen ohjaajilla on mahdollisuus suorittaa rata omalla koiralla.

Tee hyvä sijoitus agilityharrastukseen ja osallistu koulutuspäivään! Mitä selkeämmin ja paremmin ohjaaja ohjaa, sitä paremmin ja innokkaammin koira suorittaa radan.

Koulutuspäivään otetaan mukaan 7 kuunteluoppilaita ja 8 koirakkoa, eli luennolle on yhteensä 15 paikkaa.

Hinta kuunteluoppilaat 15e
Hinta koiran kanssa osallistuville 25e

Kuunteluoppilaat osallistuvat luennolle ja rataantutustumiseen ja saavat jäädä seuraamaan koirakoiden treenejä.

Koiran kanssa osallistuneet osallistuvat smalla tavalla luennolle ja rataantutustumiseen mutta pääsevät vielä harjoittelemaan rataa oman koiransa kanssa. Koirat jaetaan 4 ryhmään niin, että kaksi koiraa harjoittelevat rataa vuorotellen puolen tunnin ajan. Yhdellä koirakoilla on siis 15min ratatreenejä. Myös koiran kanssa osallistuneet voivat seurata muiden treenejä ennen omaa vuoroaan tai sen jälkeen.

Huom! Jos haluat kaverin kanssa samaan ryhmään tai jos on muita toiveita mihin kellonaikaan harjoittelet, niin kirjoita siitä lisätiedot kenttään niin voidaan huomioda se kun ku jateaan koirat ryhmään.

Koulutuspäivän aikataulu
12.00 luento alkaa ja kestää noin tunnin.  Luennon jälkeen kaikki siihen osallistuneet pääsevät tutustumaan rataan ja harjoittelemaan ratalukutaitonsa
13.30 tauko missä ensimmäisen harjoittelu ryhmän koirakot pääsevät lämmittelemään
14.00 – 14.30 ryhmä 1
14.30 – 15.00 ryhmä 2
15.00 – 15.30 ryhmä 3
15.30 – 16.00 ryhmä 4

Huom!
Luento ja treenit pidetään lämpimässä hallissa, niin muistakaa ottaa koiralle vesikuppi mukaan (halilla vesipiste). Otathan välipalaa itsellesi mukaan ja koiralle nameja ja leluja koulutukseen. Ota mukaan myös häkki missä koira voi odottaa luennon ja rataantutustumiseen aikana. Jos koiralla on vaikeaa odottaa häkissä rauhallisesti, niin pyrithän järjestää päivälle aikaa tai avustajan niin ettei koira joudu odottamaan autossa!

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

AIKATAULUT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Sunnuntai   klo 12.00 –  n. 16.00

Tarkemmat aikataulut päivästä sivun alussa päivän esittelyssä.

30.07.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.7.2017
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
25.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

4 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: AGILITYN KOULUTUSPÄIVÄ – Radan lukutaito (KOIRAN KANSSA), Sunnuntai 30.07.2017 klo 12.00, 1krt.

  • timo rovila heini/bianca
  • Marika Suominen Pimu bc 3 v terve
  • Niina Aho Joe, 5v, BC, terve
  • Kirsi Laukkanen Coco - Weewaddle Time after Time, 1v 9kk, espanjanvesikoira ja terve on

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

4 people are attending HELSINKI, Konala: AGILITYN KOULUTUSPÄIVÄ – Radan lukutaito (KOIRAN KANSSA), Sunnuntai 30.07.2017 klo 12.00, 1krt.

timo rovila heini/bianca Marika Suominen Pimu bc 3 v terve Niina Aho Joe, 5v, BC, terve Kirsi Laukkanen Coco - Weewaddle Time after Time, 1v 9kk, espanjanvesikoira ja terve on