Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Ratatreeni – Tunti, Tiistaina 22.06.2021, Klo. 10.00, 1krt (PIENRYHMÄ) EI TOTEUDU

22. kesäkuu.10:00 - 10:45

€15

TUNNIN SISÄLTÖ:

Mikä on ihanampaa kuin kokonaisen agility radan suorittaminen silloin kun sekä ohjaaja ja koira tekevät parhaansa ja yhteistyö on sujuvaa?

Tämä tunti on niille koirakoille jotka ovat harrastaneet agilityä kauemmin ja ovat harjoitelleet pidempiä ratoja erilaisilla esteillä.
Tunnilla on valmis rata, noin 18-23 estettä pitkä. Ohjaaja pääsee tutustumaan rataan ensin ilman koiraa ja tarvittaessa saada apua oikean ohjauksen tai reitin valitsemiseen kouluttajalta, jonka jälkeen koirakot suorittavat radan vuorotellen. Jokaisen kanssa harjoitellaan toki koirakon tason mukaan.

Tämä tunti sopii sinulle, joka haluat harjoitella kokonaista rataa mutta sopivaa kurssia ei ole löytynyt tai aikataulut eivät sovi. Tai ehkä olet menossa kisaamaan ja haluat varmistaa että yhteistyö toimii myös vieraassa paikassa. Tai olet harkinnut siirtyvän meidän agility valmennukseen, mutta haluat ensin tutustua meidän kouluttajiin. Tai kenties agility on harrastus jota haluat tehdä vain silloin tällöin.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.v

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistaina klo  10.00 – 10.45

22.6.2021

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22. kesäkuu
Aika:
10:00 - 10:45
Hinta:
€15

Järjestäjä

Kouluttajana Jasmin

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available