Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Arki Teho- kurssi, Tiistaisin 12.09.2017 klo 20.00, 8krt.

150.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Arki Teho- kurssilla harjoitellaan 8 kerralla laajasti tottelevaisuuden osa-alueita koiran kanssa.

Kurssilla harjoitellaan mm. istu, maahan, tehdään erilaisia temppuja aktivointimielessä, Paikalla istuminen ja makaaminen, luoksetulo häiriöttä ja häiriössä, Katsekontakti ja kontaktin ylläpito, sivulle, seuraa, odota, ei ota, ohituksia, seiso, takaosan käyttö harjoituksia, hihnassa kulkemista, vastaantulijan tervehtiminen niin, että omistajat kättelevät ja koirat istuvat omistajien vieressä.

Kurssi on kokonaisuutena hyvä käytöstapojen ja tottelevaisuuden harjoitteluun, sekä auttaa omistajaa paremmin kouluttamaan koiraansa. Kurssi kestää 8 koulutuskertaa kerran viikossa.

Kurssi on tarkoittu yli vuoden ikäisille koirilla. Tältä kurssilta voi halutessaan hyvin jatkaa koiratanssiin, tokoon, rallytokoon tai mihin haluaa. Tämä kurssi on hyvä pohja eri harrastuslajeille.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Tiistaisin  klo 20.00 – 20.45

12.09, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.9.2017
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
150.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

4 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: Arki Teho- kurssi, Tiistaisin 12.09.2017 klo 20.00, 8krt.

  • Saija Somero Ukko, syyskuussa 1 v 6 kk. Englanninbulldog, refluksitauti, pysyy kurissa ruokavaliolla.
  • Suvi Kaijanlaakso Otso 2v 2kk, sekarotuinen mm. Suomenlapinkoiraa ja berniä
  • Laura Karvinen Nala, 20kk, saksanpaimenkoira mix, perusterve
  • Jenna Knuutinen Viljo, 1,5, novascotiannoutaja, terve

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

4 people are attending HELSINKI, Konala: Arki Teho- kurssi, Tiistaisin 12.09.2017 klo 20.00, 8krt.

Saija Somero Ukko, syyskuussa 1 v 6 kk. Englanninbulldog, refluksitauti, pysyy kurissa ruokavaliolla. Suvi Kaijanlaakso Otso 2v 2kk, sekarotuinen mm. Suomenlapinkoiraa ja berniä Laura Karvinen Nala, 20kk, saksanpaimenkoira mix, perusterve Jenna Knuutinen Viljo, 1,5, novascotiannoutaja, terve