Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: AVOIMET OVET: Aktivoi peleillä ja tempuilla- tunti, Lauantai 13.05.2017 klo 14.00, 1krt.

15.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Avoimien ovien aikana järjestämme muutamia kokeilutunteja edullisella hinnalla. Avoimissa ovissa on myös runsaasti hyviä tarjouksia myymälässä. Myymälästä löydät petejä, herkkuja, luita, leluja sekä Hurjan raakapakasteita. Maksuna käy kortti sekä käteinen.

Aktivoi peleillä ja tempuilla – tunti

Tunnilla pelataan erilaisia älypelejä,  herkkujen etsintää erilaisilla tavoilla sekä tehdään temppuja, jotka vaativat koiralta keskittymistä ja tasapainoa. Sopii hyvin koirille, joille halutaan tarjota uutta hauskaa tekemistä yhdessä omistajan kanssa.  Osaan tempuista tarvitaan taitona istuminen ja maahanmeno. Sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Lauantai     klo  14.00 – 14.45

13.05.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.5.2017
Aika:
14:00 - 14:45
Hinta:
15.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: AVOIMET OVET: Aktivoi peleillä ja tempuilla- tunti, Lauantai 13.05.2017 klo 14.00, 1krt.

Saana Pelkonen Boris, 4 kk, bostoninterrieri,