Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: AVOIMET OVET: Dogbic- tunti, Lauantai 13.05.2017 klo 15.00, 1krt.

15.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Avoimien ovien aikana järjestämme muutamia kokeilutunteja edullisella hinnalla. Avoimissa ovissa on myös runsaasti hyviä tarjouksia myymälässä. Myymälästä löydät petejä, herkkuja, luita, leluja sekä Hurjan raakapakasteita. Maksuna käy kortti sekä käteinen.

 

Dogbic – tunti

Dogbic® on uusi suomalainen liikuntamuoto, jossa pääpaino on erilaisissa lihaskunto-harjoituksissa johon otetaan koira HAUskasti mukaan!

Tunnit on rakennettu niin, että laji kehittää sekä fyysisiä ominaisuuksia (voima, nopeus, kestävyys, liikkuvuus) että taito-ominaisuuksia (mm. tasapaino ja ketteryys). Tunneilla  myös koiran ja ihmisen yhteistyö sekä luottamus vahvistuvat.

Ennen kaikkea Dogbic® on HAUskaa!
Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jatkuu varsinaiseen lihaskunto-osioon ja päättyy loppuvenyttelyyn (niin koiran kuin ihmisen).

Tunnille osallistuvan koiran tulisi osata istua, mennä maahan, olla hallinnassa muiden koirien läheisyydessä sekä myös malttaa odottaa kytkettynä/häkissä.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Lauantai     klo  15.00 – 15.45

13.05.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.5.2017
Aika:
15:00 - 15:45
Hinta:
15.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

0 people are attending HELSINKI, Konala: AVOIMET OVET: Dogbic- tunti, Lauantai 13.05.2017 klo 15.00, 1krt.