Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Dogbic®- Kurssi, Keskiviikko 15.02.2017, klo. 19.00, 4krt

15.2.2017.19:00 - 19:45

€80

KURSSIKUVAUS:

Dogbic® on uusi suomalainen liikuntamuoto, jossa pääpaino on erilaisissa lihaskunto-harjoituksissa johon otetaan koira HAUskasti mukaan!

Tunnit on rakennettu niin, että laji kehittää sekä fyysisiä ominaisuuksia (voima, nopeus, kestävyys, liikkuvuus) että taito-ominaisuuksia (mm. tasapaino ja ketteryys). Tunneilla  myös koiran ja ihmisen yhteistyö sekä luottamus vahvistuvat.

Ennen kaikkea Dogbic® on HAUskaa!
Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jatkuu varsinaiseen lihaskunto-osioon ja päättyy loppuvenyttelyyn (niin koiran kuin ihmisen).

Tunnille osallistuvan koiran tulisi osata istua, mennä maahan, olla hallinnassa muiden koirien läheisyydessä sekä myös malttaa odottaa kytkettynä/häkissä.

 

 

HUOM!

Kurssilla osa harjoituksista on sellaisia, että koirat ovat sivussa kun ihmiset harjoittelevat ja välillä jaamme porukkaa kahteen osaan, jolloin toiset koirat odottavat ja toiset ovat mukana harjoituksessa. Tämän takia olisi tärkeää, että koira malttaa odottaa rauhassa. Hallilla on mahdollisuus kytkeä koira kiinni seinissä oleviin koukkuihin ja häkkejä on käytössä muutama, oman häkin saa myös halutessaan ottaa mukaan.

Tunnin kesto on n. 50min.

Koiralle tulisi ottaa mukaan tavallinen hihna ja panta/valjaat, palkkioksi mieluisia herkkuja ja vettä. Ohjaajalle (koiran mukana saa tulla kaksi ohjaajaa!)  liikuntaan sopivat vaatteet, jumppa-alusta ja vettä, sekä tietenkin iloinen mieli!

Dogbic® on vuonna 2015 rekisteröity tavaramerkki ja koulutuksia saa pitää vain koulutetut Dogbic-ohjaajat. Lue lisää lajista sen omilta kotisivuilta www.dogbic.com

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala, Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KURSSIPÄIVÄT:

4 koulutuskertaa

Keskiviikko klo. 19-19.45

15.2, 22.2, 1.3, 8.3.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.2.2017
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
€80

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available