Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: ENERGISEN KOIRAN PUUHAKURSSI, Tiistaisin 08.11.2016 klo 18.00, 8krt., TÄYNNÄ!

155.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tämä kurssi sopii loistavasti erityisesti energisille koirille. Sopii myös kaikenikäisille eli niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan. Koiran tulee kuitenkin olla tottunut ryhmässä tekemiseen, koska tunneilla tehtävät harjoitukset vaativat paljon keskittymistä koiralta.

Kurssilla harjoitellaan naksutin shaping tekniikalla mm. roskien siivousta koriin (koiran opittua kerättäviä kohteita voi vaihdella), roskapussin kantamista, koirakeilaamista (koira työntää palloa kuonolla ja pallo vieriessään kaataa keilat), Tassukosketus alustalle, peruuttaminen, omalle pedille meneminen, lappuun koskeminen kuonolla. Tunneilla tehdään myös erilaisia liikkeitä, jotka väsyttävät koiraa kuten esimerkiksi sivuttain kävely ja erilaiset takaosankäyttö harjoitukset.

Kurssin hinta sisältää tunneilla käytettävän naksuttimen.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Tiistaisin  klo 18.00 – 18.45

08.11, 15.11, 22.11, 29.11, (EI TUNTIA 6.12),  13.12, 20.12, 27.12.2016   ja   03.01.2017

Kurssin koko max. 7 koirakkoa.

image_pdf

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.11.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
155.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available