Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: JATKUVA AGILITY RYHMÄ, Sunnuntaisin 05.08.2018 klo 20.00, 8krt.

140.00€

RYHMÄN SISÄLTÖ:

Kaipaatko säännöllistä treeniä ohjatussa ryhmässä? Jatkuvassa agility ryhmässä harjoituksia tehdään pääsääntöisesti koira kerrallaan ellei olet jotakin harjoitusta tehtävänä missä koirat voivat olla hihnoissa samaan aikaan kentällä omilla tehtäväpisteillään. Tunneilla vahvistetaan yksittäisiä esteitä, esteille irtoamista myös kauempaa sekä eri kulmista, erilaisia ohjauksia sekä ratoja. Ryhmään voi osallistua jos koira on käynyt jo alkeiskurssin ja on tehnyt lyhyitä radan osia. Koiran tulisi tulla toimeen muiden koirien kanssa (eivät haistele/tutustu toisiinsa, mutta ovat samassa odotustilassa aidan takana odottamassa omaa vuoroaan).

Mahdolliset alennukset eivät valitettavasti käy tämän ryhmän maksussa.

 

MITEN JATKUVA RYHMÄ TOIMII?

– Laskutetaan 8krt laskutuskausissa, 140€/8krt.
Uusi laskutuskauden maksu tulee aina n. 1-3vk ennen edellisen kauden loppumista.

– Irtisanoutumisaika 4vk, tehtävä sähköpostitse.

– Treenit pääsääntöisesti joka viikko, hyppyviikoista ilmoitetaan erikseen/laskussa.

– Poissaolot voi korvata toisissa kursseilla/ryhmissä/omatoimivuoroilla (kursseilla vain sairastapaukset tai juoksut oikeuttavat korvauskertaan)

– Korvaustunnit sovitaan sähköpostitse. Poissaoloja ei hyvitetä laskussa!

– Poissaolot mahdollista korvata myös omatoimisella treenilla, ns. omatoimivuorolla, jolloin on mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun ( ei ohjaajaa). Yksi vapaavuoro 1h vastaa 2 poissaoloa. HUOM! Vapaat ajat vaihtelevat, sovittava sähköpostilla.

– Ryhmä pysyy kasassa niin kuan kuin jäseniä on vähintään 3 koirakkoa.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Sunnuntaisin   klo  20.00 – 20.45

05.08, 12.08, 19.08, 26.08, 02.09, 09.09, 16.09, 23.09.2018

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5.8.2018
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
140.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available