Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Jättämisen Taito- tunti, Sunnuntai 02.07.2017 klo 20.00, 1krt.

20.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Syökö koirasi ulkoa kaiken minkä löytää? Varasteleeko koirasi kotona ruokaa tai tavaroita? Jättämisen Taito- tunnilla harjoitellaan eri kohteista luopumista kuten herkut, lelut sekä toiset koirat. Koira ei saa olla aggressiivinen tai haukkua muille koirille. Kyseessä ei siis ole ohitus- tunti, vaan jättämisen harjoittelua eri kohteilla. Tunti sopii kaikenikäisille ja kokoisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään tunnille tullessaan.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Sunnuntai  klo 20.00 – 20.45

02.07.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.7.2017
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

2 people are attending HELSINKI, Konala: Jättämisen Taito- tunti, Sunnuntai 02.07.2017 klo 20.00, 1krt.

Milla Kalmi Hannele Kirveskoski Taavi, 6 v., coton de tuléar, perusterve