Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: KOIRAHIERONTA LUENTO, Sunnuntaina 29.01.2017 klo 12.00 – 14.30, 1krt.

20.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Koirat kärsivät lihasjumeista ja hyötyvät säännöllisestä lihashuollosta siinä missä ihmisetkin. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää harrastus- ja seniorikoirien sekä rakenteensa vuoksi helposti jumiutuvien koirien hoitoon. Vaikkei kotihieronta täysin korvaa koirahierojan tai -fysioterapeutin työtä, voi omistaja itse tehdä paljon koiransa hyvinvoinnin eteen.
Luennolla käsitellään koirahieronnan perusteet: Millaisiin vaivoihin hieronta auttaa? Milloin on hyvä hieroa ja milloin ei? Kuinka paljon ja usein hierotaan? Miten tunnistaa koiran jumit ja kivut? Lisäksi opetellaan käytännössä helppoja hierontatekniikoita ja kerrotaan muista oheishoidoista, joita omistaja voi turvallisesti kotona tehdä. Harrastuslajeista käsitellään erityisesti agilitykoiran lihashuoltoa, sillä laji on koiralle fyysisesti vaativa ja vamma-altis – ja silti niin mukava harrastus.

HUOM!  Luennolle ei oteta koiria mukaan! Luennolla olijat voivat halutessaan tulla seuraamaan myös seuraavan sunnuntain hierontatreenejä.

Luennoitsijana koirahieroja Anne Myller

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Sunnuntaina klo 12.00 – 14.30

29.01.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29.1.2017
Aika:
12:00 - 14:30
Hinta:
20.00€

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available