Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: KOIRATANSSIN ALKEET- kurssi, Sunnuntaisin 21.08.2016 klo 19.00, 4krt.

80.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kurssilla harjoitellaan erilaisia temppuja kuten vierekkäin pyöriminen, kohteen kierto, jalkojen välistä pujottelu, jalkojen välissä kasi, peruuttaminen, pupu, kumarrus yms. Toivottavaa olisi, että olisit jo hieman tehnyt koirasi kanssa temppuja, koska tällöin kurssista saa enemmän irti, muttei tämä ole pakollista. Kurssilla edetään jokaisen koiran omassa tahdissa. Kurssin vikalla kerralla olisi tarkotus edistymisestä riippuen kokeilla hieman jo lyhyitä liikesarjoja.

Sopii kaikille koirille niin pennuille kuin vanhemmille koirille eikä kurssille ole ikä,- koko,- rotu,- tai osaamisrajoitusta!

Tule ja ihastu tähän mahtavaan lajiin missä vain mielikuvitus on rajana 😉 !

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Sunnuntaisin klo 19.00-19.45

21.08, 28.08, 04.09, 11.09.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.8.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
80.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available