Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Koiratanssin Alkeet – Kurssi, Sunnuntaisin 21.11.2021, Klo. 10.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

21. marraskuun.10:00 - 10:45

115.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Opetellaan koiratanssin perusteita (freestyle ja heelwork to music) ja tehdään lyhyt ohjelma musiikkiin.
Pyörähdyksiä, kiertämisiä, pujottelua ja tassutemppuja, targettien käyttöä ja liikesarjoja. Harjoitellaan positioiden opettamista.

Vaatimukset:
koiran tulee olla kohtuullisen hyvässä kontaktissa ohjaajaan, koira osaa istua ja odottaa hetken ohjaajan edessä.

Kouluttajasta:  Koiratanssin HTM-puolella parhaiten on menestynyt oma kasvattini Nevada (Cabaroo Glacier Gale, 2005-2019), joka on nelinkertainen HTM-Suomen Mestari, HTM-Pohjoismaiden Mestari 2014, HTM-MM-kakkonen 2012, Pohjoismaiden, Suomen, Ruotsin ja Norjan HTM valio ja Suomen ja Ruotsin Freestyle valio. Nevada oli Suomen HTM Edustusjoukkueessa seitsemänä peräkkäisenä vuotena vuodesta 2010 saakka. Lue lisää Katjasta täältä: (valitse listalta ”Katja Tamminen”)   https://www.taitoatassuihin.fi/koirakoulu/ohjaajat/paakaupunkiseutu/

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Sunnuntaisin  klo  10.00 – 10.45

21.11, 28.11, 05.12, 12.12.2021

 

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21. marraskuun
Aika:
10:00 - 10:45
Hinta:
115.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Katja

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available