Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Kontakti & Arkikäytös – Kurssi, Torstai 15.06.2017, Klo. 18.00, 4krt, PIENRYHMÄ!, EI TOTEUDU!

95.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kontakti ja Arkikäytös kurssi on tarkoitettu yli-innokkaille koirille, joilla on puutetta kontaktissa ja ohjaajaan keskittymisessä, ihmisten/toisten koirien kohtaamisissa  sekä ylipäätänsä energisille koirille, joilla on “liikaa virtaa”.

Kurssilla harjoitellaan mm. seuraavia harjoituksia:

kontaktin ylläpito omistajaan häiriöttä sekä kurssikavereiden häiriötä hyödyntäen, paikallaoloa, lähellä olemista/seuraamisen alkeet, hihnakäyttäytymistä, kohtaamistilanteita sekä ohituksia, kohteiden jättämistä, luoksetuloa sekä erilaisia aktivointitemppuja.

Kurssille ei ole ikä- eikä osaamisvaatimuksia,vaan jokaisen koirakon kanssa tehdään harjoituksia oma lähtötaso huomioiden.

Soveltuu myös pennuille!

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Torstaisin klo. 18-18.45, tokotila

15.6, 22.6, 29.6, 6.7.2017

Kurssin koko max. 4 koiraa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.6.2017
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
95.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

Yksi henkilö osallistuu HELSINKI, Konala: Kontakti & Arkikäytös – Kurssi, Torstai 15.06.2017, Klo. 18.00, 4krt, PIENRYHMÄ!, EI TOTEUDU!

  • Katja Kyytinen Nakki, 4 kk, länsigöötanmaanpystykorva, terve

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: Kontakti & Arkikäytös – Kurssi, Torstai 15.06.2017, Klo. 18.00, 4krt, PIENRYHMÄ!, EI TOTEUDU!

Katja Kyytinen Nakki, 4 kk, länsigöötanmaanpystykorva, terve