Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Kontaktia Arkeen – Kurssi, Keskiviikko 02.08.2017, Klo. 19.00, 2krt (PIENRYHMÄ!)

50.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kontaktia Arkeen-kurssilla käydään läpi arjessa hyödyllisiä katsekontaktiin ja huomion ylläpitämiseen liittyviviä harjoituksia. Näitä ovat mm. katsekontakti, huomion saaminen vihjeellä, lähellä liikkuminen, luvan odottaminen, erilaisista kohteista luopuminen jne.

Kurssille ei ole ikä- eikä osaamisvaatimuksia, joten myös pennun kanssa voi osallistua. Kurssille on tervetulleita koirat joiden kanssa on harjoiteltu jo kontaktia erilaisissa tilanteissa (harjoitukset jokaisen oman tason mukaan) tai jos asia on aivan täysin uusi.

Kurssi toteutetaan pienryhmänä, eli mukaan otetaan maksimissaan 4 koiraa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin klo. 19-19.45

2.8, 9.8.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.8.2017
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
50.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

Yksi henkilö osallistuu HELSINKI, Konala: Kontaktia Arkeen – Kurssi, Keskiviikko 02.08.2017, Klo. 19.00, 2krt (PIENRYHMÄ!)

  • Tuulikki Sundström Sylvi, 2 v, Havannan koira, terve koira

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: Kontaktia Arkeen – Kurssi, Keskiviikko 02.08.2017, Klo. 19.00, 2krt (PIENRYHMÄ!)

Tuulikki Sundström Sylvi, 2 v, Havannan koira, terve koira