Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: LAPSI & KOIRA- kurssi, Lauantaisin 07.04.2018 klo 16.00, 4krt.

7.4.2018.16:00 - 16:45

€90

KURSSIN SISÄLTÖ:

Lapsi & Koira- kurssi on tarkoitettu 8 – 17 vuotiaille lapsille ja nuorille koiran kanssa. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, koiran käsittelyä sekä kurssin loppupäässä kokeillaan erilaisia lajeja kuten koiratanssin temppuja ja rally-tokoa. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan eikä koiran iällä ole merkistystä. Kurssi tarjoaa lapselle ja koiralle mahdollisuuden luoda hyvä suhde, luottamus ja yhteistyö niin arjessa kuin harrastuksissakin.

Koiran tulee olla lapsen/nuoren hallinnassa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei koira pääse karkaamaan muiden koirien luokse tunnin aikana. Koirat eivät ole tunneilla vapaana.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Lauantaisin   klo  16.00 – 16.45

07.04, 14.04, 21.04, (ei tuntia 28.04 eikä 05.05), 12.05.2018

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.4.2018
Aika:
16:00 - 16:45
Hinta:
€90

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available