Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: NÄTISTI HIHNASSA- kurssi (PIENRYHMÄ), Lauantaisin 04.03.2017 klo 16.00, 3krt. TÄYNNÄ!

4.3.2017.16:00 - 16:45

€75

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tämä kurssi soveltuu koirille, jotka ovat hihnassa liiankin innokkaasti menossa eteenpäin. Koirille, jotka vetävät hihnassa ja myös niille koirille, jotka syövät kaiken mitä lenkillä eteen tulee.  Kurssi toteutetaan 4 koiran pienryhmänä. Kurssilla harjoitellaan lähellä pysymistä ja liikkumista, kohteiden jättämistä, kontaktia sekä vetämättä hihnassa liikkumista.

HUOM!
Kurssi ei ole tarkoitettu toisille koirille ja/tai ihmisille agressiivisille, agressiivisesti käyttäytyville tai runsaasti toisille koirille haukkuville koirille.

Tälläiseen ongelmaan suosittelemme ainakin alkuun yksityiskoulutusta. Olethan tästä yhteydessä sähköpostitse jenni@taitoatassuihin.fi

Yksi kurssikerroista tapahtuu ulkona, kyseinen kerta määräytyy sen mukaan millä kerralla ei ole kova pakkanen.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin  klo 16.00 – 16.45

04.03, 11.03, 18.03.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.3.2017
Aika:
16:00 - 16:45
Hinta:
€75

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available