Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: OHITUKSET KUNTOON- kurssi, Tiistaisin 06.06.2017 klo 19.00, 2krt.

45.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Vastaantulijoiden ohitustilanteet usein tuottavat vaikeuksia koiran kanssa. Koira joko innoissaan haluaa mennä tervehtimään vastaantulijaa häntäänsä hurjasti heiluttaen, tai sitten niskakarvat pystyssä nostaa metelin ja pyrkii ohitettavan luokse kielloista huolimatta.

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä. Kurssilla harjoitellaan ohituksia eri etäisyyksiltä ja eri tilanteissa, ja lisäksi käymme lävitse miksi koira räyhää hihnassa? Mikä on aiheuttanut tilanteen muodostumisen ja miten tilanteen voisi korjata? Kurssilla ei ole ikärajaa.

Kurssi pidetään hallimme viereisellä parkkipaikalla ulkona!

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

HUOM! Kurssi pidetään ulkona parkkipaikalla! Kouluttaja tulee vaille tasan ulos ottamaan ryhmää vastaan. Pidäthän koirasi autossa tai kauempana sivummalla kun halliin menee muita ryhmiä parkkipaikan läpi.

 

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Tiistaisin klo 19.00 – 19.45

06.06, 13.06.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.6.2017
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
45.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

3 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: OHITUKSET KUNTOON- kurssi, Tiistaisin 06.06.2017 klo 19.00, 2krt.

  • Johanna Ylinen Mauri, 12kk, tanskandoggi, terve
  • Elina Vatunen Niku, 7kk, kääpiösnautseri, terve
  • Sara Niemistö Hugo, 7,5 kk, cavalier kingcharlesinspanieli, terveydentila normaali

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

3 people are attending HELSINKI, Konala: OHITUKSET KUNTOON- kurssi, Tiistaisin 06.06.2017 klo 19.00, 2krt.

Johanna Ylinen Mauri, 12kk, tanskandoggi, terve Elina Vatunen Niku, 7kk, kääpiösnautseri, terve Sara Niemistö Hugo, 7,5 kk, cavalier kingcharlesinspanieli, terveydentila normaali