Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Kurssi, Torstai 10.08.2017, klo. 20.00, 2krt (PIENRYHMÄ!), EI TOTEUDU!

50.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä.

Kurssilla harjoitellaan ohituksia eri etäisyyksiltä ja eri tilanteissa.  Kurssilla ei ole ikärajaa.

 

Kurssi pidetään hallimme viereisellä parkkipaikalla ulkona!

Mikäli ohitusongelma on päässyt erittäin pahaksi (agressiot, pelot), ei tämä kurssi ole parhain vaihtoehto käytöksen purkamiseen. Näihin tilanteisiin suosittelemme yksityiskoulutusta.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

HUOM! Kurssi pidetään ulkona parkkipaikalla! Kouluttaja tulee vaille tasan ulos ottamaan ryhmää vastaan. Pidäthän koirasi autossa tai kauempana sivummalla kun halliin menee muita ryhmiä parkkipaikan läpi.

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Torstaisin klo. 20-20.45

10.8, 17.8.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.8.2017
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
50.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available